Поділитись:

Працівники луцького "Привозу" звернулися до Апарату Президента через порушення

Середа, 21 серпня 2019, 11:54
Працівники луцького «Привозу» звернулися до Апарату Президента через порушення

Працівники луцького ринку "Привіз" звернулися до Апарату Президента та в Державну архітектурну інспекцію Волині щодо порушення використання призначення земельної ділянки.

Про це повідомляє UA: Волинь

Працівники ринку "Привіз" у Луцьку 21 серпня прийшли на сесію Луцької міської ради.

Працівники луцького «Привозу» звернулися до Апарату Президента через порушення

Як розповіла Оксана Корнелюк, ТзОВ "Екопрод" від 5 серпня з "Привозу" не вивозять сміття, відбувається демонтаж прилавків, де торгували сільгосппродукцією. Власники контейнерів розібрали їх самотужки.

ТзОВ "Екопрод" перестало обслуговування території ринку. Селяни приїздять і продовжують продавати товар поблизу ринку.

Продавці і підприємці звернулися до Апарату Президента та в Державну архітектурну інспекцію Волині з приводу порушення використання призначення земельної ділянки. 

Нагадаємо: продавці ринку «Привіз» прийшли 31 липня під стіни Луцької міської ради через, на їхню думку, безпідставного закриття ринку. Через мітинг депутати не могли розпочати сесію.  Згодом у міськраді повідомили, що Олександр Башкаленко готовий надати 400 метрів квадратних для того, щоб люди мали місце для ринку. Однак люди на таку пропозицію не погоджуються. Через конфлікт у міськраді викликали поліцію.  Згодом питання про закриття ринку «Привіз» Луцька міська рада перенесла на 1 серпня.

Депутат Павло Данильчук назвав все політичними домовленостями, адже Генпланом міста на місці «Привозу» й передбачені ринки, а в договорі йдеться про конкретний ринок – «Привіз». 

Натомість заступник міського голови Костянтин Петрочук запропонував підприємцям ринку «Привіз» позиватися до суду, аби розірвати договір оренди з ТзОВ «Екопрод».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть зберегти ринок "Привіз"

Надрукувати
мітки:
коментарів