Поділитись:

Випав з інвалідного візка на переході. Лучани допомогли (фото)

Вівторок, 20 серпня 2019, 19:10

У центрі Луцька, поблизу Волинського окружного адміністративного суду, чоловік випав з інвалідного візка. Піднятися допомогли працівники суду, які побачили інцидент.

Це трапилося 20 серпня. Чоловіком, з яким трапилася неприємна ситуація виявився член комітету доступності міста Луцька, голова інвалідної організації людей на візках «Інва-Волинь» Валерій Бакаєвич.

У коментарі «Конкуренту» чоловік розповів, що хотів проїхати по тротуару, нахилився і випав на коліна.

«Вийшли двоє суддів. Були ще якісь «випивші» чоловіки біля магазину і хотіли підняти. Однак я сказав, щоб не чіпали. Я спеціально дочекався, щоб судді підійшли і допомогли піднятися», – розповів Валерій Бакаєвич.

Також додав, владі треба підказувати, як варто робити бордюри та тротуари.

«Я вже років з 8-10 їжджу, вимагаю і деколи сварюся. Коли Микола Романюк (колишній міський голова Луцька – К.) був, то він йшов назустріч, а інші – нічого не розуміють. Святослав Кравчук (колишній перший заступник Луцького міського голови – К.) хоч вміє працювати у державній структурі, говорити з тими автодорами і керівниками», – додав чоловік.

Із його слів, у Луцьку не дотримуються стандартів, за якими потрібно облаштовувати бордюри.

«Люди на високому рівні думають, що люди на візках мало в чому розуміються, і тому до таких робіт відносяться халатно. Їх варто змусити переробити пандуси за свій кошт і на другий раз, робили б правильно», – переконаний лучанин.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перевірили Луцьк на доступність для осіб з інвалідністю

Надрукувати
мітки:
коментарів