Поділитись:

В готелі у Туреччині отруїлися пів сотні українців

Середа, 21 серпня 2019, 00:30
В готелі у Туреччині отруїлися пів сотні українців

У готелі Limak Lara De Luxe Hotel в Ларі сталося масове отруєння, кілька туристів загинули.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Українські туристи отруїлися в турецькому місті Лара у п'ятизірковому готелі Limak Lara De Luxe Hotel. Загальна кількість постраждалих становить 260 осіб, з яких понад пів сотні – громадяни України. Також постояльці готелю з України повідомляють про летальні випадки – загинули кілька людей після отруєння.

Після інциденту в готелі людей, які отруїлися, терміново госпіталізували. Їх стан оцінюється як важкий та середньої важкості. За справу взялася місцева влада та правоохоронці. Зазначається, що в готелі повинні провести інспеції, щоб з'ясувати причини масового отруєння. Розпочато розслідування.

Є ймовірність, що Limak Lara De Luxe Hotel взагалі закриють.

Коментарів щодо інциденту від українського посольства в Туреччині поки немає, як і інформації про стан постраждалих українців.

В готелі у Туреччині отруїлися пів сотні українців

Готель Limak Lara De Luxe Hotel в Туреччині (фото: booking.com)

Як розповідають очевидці, відпочивальники в готелі часто скаржилися на поганий сервіс і випадки отруєння. Туристи кажуть, що в готелі їх "годують, як свиней" неякісною їжею і продуктами, які вже зіпсувалися. Крім того, йдеться і про контрафактний алкоголь. При цьому адміністрація Limak Lara De Luxe Hotel з метою "зам'яти" інциденти практикує спроби домовитися з потерпілими клієнтами.

Також очевидці стверджують, що поліція недостатньо активно реагує на заяви відпочивальників і скарги щодо цього готелю. Туристи підозрюють, що справа в корупції.

"Взагалі у мене склалося чітке відчуття, що готель економить на всьому: від їжі і напоїв – до обслуговуючого персоналу", – розповіла одна з туристок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
10 квітня 2024
02 квітня 2024
10:45
22 лютого 2024
12 лютого 2024
13:15
10 лютого 2024
06 лютого 2024
31 січня 2024
16 січня 2024
11 січня 2024