Поділитись:

У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)

П'ятниця, 16 серпня 2019, 18:47
У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)

На Волині продовжують ремонтувати одну з найдовших штучних споруд області – міст через річку Стир у селі Колки.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області. 

Довгий час цей міст перебував в аварійному стані і лише у 2018 році вдалося виконати значний обсяг робіт з його ремонту, зокрема розширити габарити мосту з 7 м до 8,10 м.

У 2019 році дорожники продовжують відновлювати цю штучну споруду. Днями підрядне підприємство ТзОВ "РБП ТрансМост" приступило до виконання робіт з влаштування покриття на пішохідних доріжках мосту. Для цього вперше на дорожніх об’єктах Волині застосовуються сучасні матеріали, які значно продовжать термін їхньої служби: двокомпонентна епоксидна смола – ґрунтовка для бетонних основ Sikafloor-161 та двокомпонентне жорстко еластичне поліуретанове фінішне покриття Sikafloor-359. Технологічна карта влаштування такого типу полімерного покриття тротуару передбачає нанесення по два шари кожного з цих матеріалів. Підрядник дає 5 років гарантії на такі роботи.

У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)У волинських селах по-сучасному ремонтують мости (фото)

Ці зносостійкі швейцарські матеріали плануємо використати і при виконанні аналогічних робіт ще на двох мостах на автодорозі Р-14:

  • через р.Прип'ять в с.Любязь Любешівського району;
  • через р.Стохід в с.Рудка Червинська Камінь-Каширського району.
Надрукувати
мітки:
коментарів