Поділитись:

Турист везе гроші, а не проблеми: склали портрет луцького гостя

П'ятниця, 16 серпня 2019, 16:40

Кожному місту потрібен такий турист, який принесе йому гроші. 

На цьому наголосив в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на "12 каналі" Олег Іванюк, співвласник ресторану "Корона Вітовта". 

"Турист – це той, хто принесе в місто копійку, а не проблему. Нам потрібен турист, який принесе гроші. Сьогодні боротьба в усьому світі триває за китайців. Адже в них багато грошей, і це такі туристи, які можуть ходити і не відмовляти собі ні в чому", – зауважив він. 

Івент-маркетолог, голова ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці" Юлія Євпак розповіла, що Луцька міська рада вже робила дослідження і вибудовувала портрет туриста. Це потрібно було для того, аби зрозуміти, яку маркетингову стратегію потім побудувати.

"Там досить чітко сформульовано, що це людина до 35 років, яка умовно витрачає в Луцьку 300 гривень на ті розваги, які ми можемо їй запропонувати. Не 1 тисячу доларів, на жаль. Щодо тих туристів, яких я бачу і з якими ми працюємо, я не можу сказати, що їм Луцьк подобається на 100% і вони потім повернуться сюди з родиною. Але ми робимо все для того, аби їм сподобалося. Ми створюємо ту атмосферу, яка притягує людей. Це все залежить від нас", – наголосила вона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів