Поділитись:

Петиція про звільненого луцького тренера за добу набрала необхідні голоси

П'ятниця, 16 серпня 2019, 14:08
Петиція про звільненого луцького тренера за добу набрала необхідні голоси

Лучани вимагають повернути роботу тренеру-викладачу Володимиру Самчуку (якого було звільнено з місцевої спортивної школи з плавання у час, коли він готував свого підопічного до виступу на чемпіонаті світі) та натомість звільнити з посади директора СДЮШОР Олександра Сологуба.

Відповідна петиція, яку 15 серпня на платформі "Відкрите місто" зарестрував Едуард Баранов, зібрала необхідну кількість підписів за одну добу. 

Чоловік написав, що тренера юних чемпіонів Володимира Самчука звільнили зі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Луцької міської ради, в якій він пропрацював 18 років. Причому ситуація склалася абсурдна: наставника звільнили за «прогули» в той час, як він тренував свого підопічного до чемпіонату світу.  На період канікул із комунального басейну спустили воду. Тому Володимир Самчук готував свого підопічного в приватному басейні, де була вода. Звільнили його з формальної причини, нібито він не подав індивідуальний план до заяви, що буде проводити тренування в іншому місці. 

Автор петиції зреагував на ситуацію і запропонував поновити тренера на посаді у СДЮСШ. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за одну добу його пропозицію підтримало понад 300 осіб і відтепер міська влада повинна розглянути ініціативу громадськості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів