Поділитись:

Чи можливий у Луцьку розвиток секс-туризму?

П'ятниця, 16 серпня 2019, 12:00

Про легалізацію в Україні марихуани чи секс-послуг розмови точаться постійно.

Але чи готові до цього українці і чи може, зокрема, Луцьк піти шляхом Амстердама і розвивати секс-туризм, говорили у ток-шоу "Політичний Погляд LIVE" 15 серпня на "12 каналі". 

Депутатка Луцької міської ради Алла Надточій запевнила, що в Луцька є великий потенціал, однак саме в перелічених галузях місто розвивати не треба. 

"Я не хотіла б, аби такі речі приваблювали туристів до Луцька. У нас є великий потенціал, куди розвиватися, тільки треба мати концепцію розвитку. Виносити її, аби знали в майбутньому, що в нас є, хто що зробив. Щоб всі учні побачили замок, прочитали історію, побували у тих місцях, які в нас є цікавими. Тоді, можливо, місто буде розвиватися по-іншому", – наголосила вона. 

Івент-маркетолог, голова ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці" Юлія Євпак зауважила, що Луцьк може використовувати будь-яку концепцію використовувати, тільки питання – навіщо?

"У Луцьку – консервативне суспільство, ніхто ніколи не скаже, що міська рада – молодець, якщо вона скаже, що в пріоритеті розвитку врахували саме ці напрямки (секс-туризм). Ми ще інші не підтягнули напрямки, щоби настільки використовувати прогресивні і нові. Ще треба попрацювати над старими, перш ніж думати, як привабити по-новому", – наголосила вона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Луцьк – місто на один день", – депутатка Луцькради

Надрукувати
мітки:
коментарів