Поділитись:

Хлопець-модель звинуватив Кеті Перрі, що вона прилюдно зняла з нього штани (відео)

П'ятниця, 16 серпня 2019, 00:30
Хлопець-модель звинуватив Кеті Перрі, що вона прилюдно зняла з нього штани (відео)

Модель Джош Клосс, який виконав головну роль у відвертому кліпі на хіт Кеті Перрі Teenage Dream, звинуватив співачку в непристойній поведінці сексуального характеру.

Про це пише BURO.

Джош розповів на своїй сторінці в інстаграме про епізод, який стався з ним і Кеті в 2012 році. За словами хлопця, на дні народження стиліста Джонні Вуек Кеті Перрі стягнула з нього штани в присутності гостей.

"Коли я повернувся, щоб представити свого друга, [Кеті] стягнула з мене штани Adidas і труси настільки, наскільки змогла, і продемонструвала мій член парі своїх друзів-хлопців і натовпі навколо нас. Ви можете уявити, яким жалюгідним і збентеженим я себе почував ? "– пише модель під одним з постів.

Джош розцінює інцидент як насильницькі дії сексуального характеру. Він також повідомляє, що йому заборонялося розповідати будь-які подробиці про Кеті Перрі, поки він з нею працював, а представники співачки ретельно "чистили" всі інтерв'ю, які він давав. І тепер, через сім років, він вирішив поділитися своєю історією.

"Я про це розповідаю зараз, щоб показати, що жінки, у яких є влада, так само огидні, як і чоловіки", – пише він в іншому пості в інстаграме.

Сама співачка цей випадок поки ніяк не прокоментувала. Але за неї заступився її колишній стиліст Джонні Вуек, на дні народження якого нібито і стався неприємний випадок.

У коментарях під обвинувальним постом Джоша він написав: "Чорт забирай, немає! Я не дозволю звинувачувати мою подругу в такому. Це просто дурниця! Кеті ніколи б так незробила. Ми всі знаємо, як ти був одержимий нею з дня зйомок цього відео. Ти писав їй музику і планував уявне майбутнє з нею. Це ненормально – так вчиняти з людьми, які нічого поганого не зробили, а, навпаки, піднімали іншим настрій і надихали. Зосередься на своєму житті і своїй дочці, забудь про минуле. Я буду молитися за тебе. Ми всі будемо ".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова представить у Луцьку нове шоу*


 
Надрукувати
мітки:
коментарів