Поділитись:

Тренера поновити, а директора басейну звільнити: у Луцьку вимагають справедливості

Четвер, 15 серпня 2019, 19:14

У Луцьку тренера-рекордсмена звільнили за «прогули», поки він готував спортсмена до чемпіонату світу. Лучани обурилися такою ситуацією. 

Відтак Едуард Баранов зареєстрував 15 серпня петицію про поновлення Володимира Самчука на роботі. 

Як пише чоловік, тренера юних чемпіонів Володимира Самчука звільнили зі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Луцької міської ради, в якій він пропрацював 18 років. Причому ситуація склалася абсурдна: наставника звільнили за «прогули» в той час, як він тренував свого підопічного до чемпіонату світу.  На період канікул із комунального басейну спустили воду. Тому Володимир Самчук готував свого підопічного в приватному басейні, де була вода. Звільнили його з формальної причини, нібито він не подав індивідуальний план до заяви, що буде проводити тренування в іншому місці. 

Автор петиції зреагував на ситуацію і запропонував поновити тренера на посаді у СДЮСШ. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. 

Аби петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинні зібрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів