Поділитись:

Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*

Вівторок, 13 серпня 2019, 21:05
Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*

Фудкорт «Grand Central», що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», вже не новинка для лучан і для багатьох став улюбленим місцем для спілкування з друзями на терасі під захід сонця.

Але чому фудкорт в РЦ «Промінь» саме в нью-йоркському стилі? Деякі досі ставлять це питання.  Справа в тому, що Grand Central має різнотипну кухню: американську, італійську, японську та тайську. Все, як на вулицях Нью-Йорка: фудтраки та райони різних національностей, де можна і смачно поїсти, і на якийсь час переміститися в інший куточок планети.

Так і в Grand Central – можна скуштувати не лише традиційні американські страви, а й страви всього світу.

«Grand Central food terminal» – така повна назва фудкорту – оформлений у стилі нью-йоркського вокзалу Grand Central Terminal. Тут і великий годинник, як у центрі вокзалу, табло, на якому не розклад потягів, а розклад кінофільмів Multiplex, гідранти та світлофори, привезені з самого Нью-Йорка розмальовані стіни у стилі вуличок великого міста, багато зелені, як у центральному парку, та ліфт у стилі поїзда. 

«Grand Central food terminal» – це місце не лише для швидкого обіду, а й атмосферного проведення часу разом з друзями чи родиною.

4-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Пр. Грушевського, 2.

Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*Чому фудкорт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка?*

Надрукувати
мітки:
коментарів