Поділитись:

У Нововолинську побили поліцейського: свідки брешуть, що нічого не бачили

Вівторок, 13 серпня 2019, 16:00
У Нововолинську побили поліцейського: свідки брешуть, що нічого не бачили

Двоє громадян збрехали щодо злочину, свідком якого стали. 

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях щодо цього, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

І 28-річного жителя Сокаля Львівської області, і 22-річного жителя Рівного допитували 26 березня як свідків побиття працівника поліції у приміщенні автостанції міста Нововолинська. Вони розповіли, що не бачили обставин конфлікту. Протоколи допитів обидва свідки підписали, стверджуючи правдивість своїх слів.

Насправді ж, як засвідчили записи з камер відеоспостереження, обоє вони перебували у місці конфлікту та спостерігали за тим, що відбувається.

Таким чином свідки намагалися допомогти зловмиснику уникнути кримінальної відповідальності за злочин та створити штучні докази захисту, відтак їх обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 384 КК України .

Зауважимо, що молодший із них відповідатиме ще і за умисне пошкодження особливо важливого документа – посвідчення працівника поліції, яке він зламав, раптово вихопивши із рук правоохоронця, так само на автостанції в Нововолинську 26 березня цього року. Далі – слово за судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024