Поділитись:

Київський супермаркет продавав щоденники з картою України без Криму

Вівторок, 13 серпня 2019, 03:40

Щоденники з картою України без Криму продавали в мережі гіпермаркетів Metro. Раніше їх вже вилучали з продажу місяць тому через скарги покупця. Тепер їх знову виявили на полицях супермаркету.

Про це повідомив представник Центру громадського здоров’я України Володимир Біруля, – інформує КорреспонденТ.

Він розповів, що інцидент стався близько місяця тому в Києві, тоді ж у Metro повідомили, що вилучили з продажу всі щоденники. Однак щоденники знову з’явилися на полицях гіпермаркету – Біруля зміг його придбати 11 серпня. На своїй офіційній сторінці Metro зазначило, що щоденники без АР Крим були вилучені з продажу ще місяць тому. 

“Службою безпеки компанії встановлено, що цей щоденник був принесений у ТЦ Мetro зовні третьою особою і виставлений на полицю до інших щоденників даного виробника. Через 30 хвилин після цього клієнт придбав цей щоденник”, – йдеться у повідомленні. 

Проте в Metro не пояснили, яким чином щоденник могли продати в серпні, якщо його вилучили з продажу ще в липні. 

Виробник щоденників без Криму компанія "Папірус" зазначила, що наклад таких щоденників вийшов через “порушення процедури перевірки дизайнів”, що помітили відразу. Тоді компанія нібито направила звернення до всіх дистриб’юторів про зняття товару з продажу та повернення постачальнику для утилізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоденники, підручники і журнали – в онлайні: українці створили "електронну школу"

Надрукувати
мітки:
коментарів