Поділитись:

На Волині можуть запровадити особливий режим через навчання силовиків

Понеділок, 12 серпня 2019, 12:00

На Волині відбудуться антитерористичні навчання. 

З 14 до 16 серпня 2019 року під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при управлінні СБУ у Волинській області відбудуться навчальні тренування силовиків щодо виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп у Ковелі. У масштабних тренуваннях, умови яких будуть максимально наближені до реальних, візьмуть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Збройних сил України, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, – повідомляє пресцентр СБУ на Волині. 

На період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Служба безпеки України просить волинян і гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих осіб або предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності звертатися до управління СБУ у Волинській області за телефонними номерами: (0332)24-22-10, 097-7-911-911, e-mail [email protected], або за номером 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів