Поділитись:

Вивчення психології із курсами на Складчині*

Понеділок, 12 серпня 2019, 11:14
Вивчення психології із курсами на Складчині*

Сьогодні психологічні курси і тренінги дуже популярні, причому не тільки у професіоналів, але і в людей, які просто хочуть застосовувати знання на практиці. Це зручно і похвально, оскільки допомагає в багатьох сферах життя – від сім’ї до роботи.

Звичайно, не маючи спеціальної освіти пропонувати послуги психолога не можна, але от розуміючи суть та причину поведінки людей можна зберегти гармонію в сім’ї, краще розуміти своїх дітей, особливо у підлітковому періоді, коли дорослій людині зробити це достатньо складно. Так чи інакше знання в області психології обов’язково позитивно відіб’ються на всьому вашому житті.

Вивчення психології із курсами на Складчині*

Що стосується того, де отримати ці знання, то вибір досить великий. Інше питання, що не всі ці способи можуть бути зручними для людини, яка має сім’ю, роботу, захоплення.

  1. Вищий навчальний заклад – якщо в планах є робота по спеціальності психолога – це найправильніший вибір. Із мінусів – вартість і тривалість такого навчання.
  2. Очні курси з психології – теж непоганий варіант, але тут прийдеться шукати час, хорошого викладача, що далеко не завжди виходить з першого разу. Крім того, такі курси теж достатньо дорогі.
  3. Тренінги та психологічні курси в інтернеті. Це найпростіший та доступний варіант для більшості людей. Вчитися можна в будь-який час, повторювати курс при необхідності. Із мінусів – такі матеріали теж можуть вартувати немало, а дізнатися, що всередині можна лише тоді, коли курс уже на руках, а гроші за нього ніхто не поверне.
  4. Хорошою альтернативою останньому варіанту може стати сайт Складчина – тут люди купують курси, тренінги, уроки і МК спільно, об’єднуючись по темам.

Курси і тренінги на сайті розділені по розділах – складчини на курси по психології , рукоділля, бізнес, здоров’я та багато інших.

Вивчення психології із курсами на Складчині*

Психологічні курси на Складчині

В розділі психології форуму можна знайти велику кількість матеріалів, які будуть корисні як професіоналам, так і тим, кого цікавить тема особистого росту та розвитку. В розділі представлені не тільки курси, але і тренінги, уроки, книги від ведучих спеціалістів та психологів світу.

Для того, щоб отримати курси по психології потрібно зробити всього кілька простих кроків.

  • По-перше, зареєструватись на Складчині.
  • Потім знайти потрібний матеріал.
  • Записатись в складчину.
  • Перевести внесок за курс або тренінг організатору.
  • Після викупу матеріалу отримати до нього доступ і скачати собі.

Просто і доступно про роботу сайту розказано в цій темі –

https://www.skladchina.biz/threads/chto-ehto-za-sajt-kak-poluchit-to-chto-ja-ischu.21168/?from=1208

Бібліотеки Складчини постійно поповнюються, а кількість учасників росте!

Складчина – проект, який допомагає розвиватися та вчитися щодня!

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 квітня 2024
12 березня 2024
29 січня 2024
02 січня 2024
09 вересня 2023
04 вересня 2023
03 липня 2023
12 квітня 2023
07 жовтня 2022
20:30
30 вересня 2022
20:30