Поділитись:

У Луцьку відкрили найрожевіший магазин "Будинок іграшок" в Україні (фото)*

Субота, 10 серпня 2019, 14:25

У Луцьку в розважальному центрі "Промінь" запрацював магазин іграшок мережі номер один України – "Будинок іграшок".

Відкриття відбулося у суботу, 10 серпня. 

Бренд-менеджер компанії Оксана Олендер зазначила, що "Будинок іграшок" перебуває на ринку 20 років та має величезний асортимент (близько 20 тисяч різноманітних іграшок та інших товарів у мережі магазинів та на сайті bi.ua).

Магазин оформлено у яскравих рожевих тонах (" у нас все рожеве: від кульок до настрою, з яким гості виходять з магазину", – каже Оксана Олендер), тут знайдеться продукція для усіх вікових категорій (від найменших до найстарших): ляльки, конструктори, іграшки для розвитку, для активного відпочинку, сюжетно-рольові іграшки, товари для творчості та освіти (також, на полицях ви знайдете брендовані "голівудські іграшки" від "Месників" до персонажів мультфільму "Історія іграшок") .

"У нас лише сертифіковані та оригінальні іграшки, ми не продаємо підробок", – заявила представниця мережі. 

"У нас чудовий персонал. Усі консультанти добре знають увесь асортимент, оскільки ж самі граються. Вони детально розкажуть та допоможуть обрати улюблену іграшку", – додала директорка магазину "Будинок іграшок" у "Промені" Людмила Павлюк

Для зручності покупців у торговому залі обладнано інтерактивний комп'ютер, який дозволяє детально ознайомитися із асортиментом магазину. Також в торговій точці можна забирати замовлені в інтернет-магазині товари, економлячи завдяки цьому гроші на доставку. 

Радіє відкриттю магазину "Будинок іграшок" у Луцьку директор розважального центру "Промінь" Дмитро Грелюк:

"Вже чимало гостей відвідало магазин і ми чуємо, як вони позитивно відгукують про його зовнішній вигляд, ціни та асортимент. Сподіваємося, що люди повертатимуться сюди знову і знову". 

До слова, з нагоди відкриття, у магазині "Будинок іграшок" діє знижка -10% на неакційні товари. Окрім цього, наразі в мережі триває акція  до -40% на товари для навчання (акція триватиме з 6 серпня по 16 вересня). Також магазин пропонує знижку іменинникам: -15% уродовж двох тижнів (7 днів до дня народження, в день народження і 7 днів після).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Директор «Променя» Дмитро ГРЕЛЮК розповів про плани, досягнення і святкування річниці

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів