Поділитись:

У Луцьку просять демонтувати ворота біля ЦУМу

Субота, 10 серпня 2019, 06:46
У Луцьку просять демонтувати ворота біля ЦУМу

У Луцьку просять демонтувати ворота з території двору ЦУМу, що на вулиці Бандери.

Петицію з відповідним проханням зареєстрував лучанин Вадим Слива.

"Під час реконструкції ЦУМу забудовнику дозволили демонтувати будівлю по вул. Бандери, 2а, що прилягала до території ЦУМу, а також влаштувати там в'їзд на територію. Планувалось, що територія двір ЦУМу буде використовуватись як стоянка для відвідувачів цього торгового центру, за прикладом стоянки біля ТЦ "ТамТам", – розповів лучанин.

Однак в результаті, за словами чоловіка, натомість, двір зробили ізольованим, відвідувачів ТЦ туди не пускають, а ворота з двору на вул. Бандери не відкривались вже багато років, весь службовий транспорт їздить у двір ТЦ через ворота, що виходять на вул. Винниченка.

"Однак, стоянка автомобілів згідно ПДР вздовж тих воріт заборонена, оскільки вони вважаються "виїздом з приватної території", хоча ними ніхто і не користується, а інспектори виписують штрафи по 510 грн. водіям, які там зупиняються", – додав Вадим Слива.

Обгрунтовуючи підставу для своєї петиції, лучанин зазначив, що ситуація з паркомісцями в центрі і так критична, тож необхідно зобов'язати власника демонтувати ворота в двір ЦУМу з вул. Бандери і: 

1. Або зобов'язати його все ж влаштувати стоянку для відвідувачів ТЦ з правом безоплатного користування принаймні протягом години, як це зроблено біля ТЦ "ТамТам" та ТРЦ "Промінь" (пріоритетний варіант, який вирішить дуже багато проблем) 
2. Або, принаймні, замінити ці ворота глухим забором та дозволити стоянку автомобілів вздовж тротуару біля двору ТЦ "ЦУМ" по вул. Бандери, оскільки тим в'їздом ніхто і ніколи не користується.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів. Станом на 9 серпня петицію підписали 15 осіб з 300 необхідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку муніципали почали зносити незаконні гаражі і сараї (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів