Поділитись:

Луцькі "Богдани" поїхали на Тернопільщину (фото)

Четвер, 08 серпня 2019, 09:55
Луцькі

Для потреб місцевих шкіл на Тернопільщину були доставлені сім шкільних автобусів «Богдан А22412», виготовлених на виробничих потужностях ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в Луцьку.

Договір на поставку автобусів був укладений лише 1 серпня 2019 року, і менш ніж за тиждень всі сім «Богдан А22412» вже передані представникам Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, – повідомляє пресслужба підприємства. 

Впродовж трьох останніх років Тернопільська ОДА реалізовує стратегію забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами і за цей період було закуплено майже 60 автобусів. Варто зауважити, що цей показник є одним з найкращих по Україні.

Шкільний автобус «Богдан А22412» – це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності до всіх вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні, зокрема й ДСТУ 7013. Всі сидіння в автобусі обладнані пасами безпеки, підголовниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. Автобуси пофарбовані у жовтий колір із написами «Шкільний автобус».

Луцькі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів