Поділитись:

На Волині зарплати вийшли з "тіні" і поповнили місцеві бюджети

Четвер, 08 серпня 2019, 09:13
На Волині зарплати вийшли з «тіні» і поповнили місцеві бюджети

З початку 2019 року місцеві бюджети Волині отримали в розпорядження 2 мільярди 578 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином за підсумками семи місяців поточного року в області громади залучили на 21,4 відсотка податкових платежів більше, – повідомляє ГУ ДФС у Волинській області. 

«Майже на чверть більше додаткових надходжень до бюджетів громад мобілізовано завдяки спільній позиції представників усіх гілок влади в питанні детінізації економіки. Тобто заходи з легалізації робочих місць та держреєстрації підприємницьких ініціатив, впорядкування земельних відносин  і системний моніторинг ринку підакцизної продукції максимально сприяють наповненню бюджетів громад», – запевняє начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, в області стабільно утримується тенденція росту податкових надходжень до бюджетів громад.

«Якісне адміністрування, співпраця з органами місцевої влади та конструктивний діалог з платниками дозволяють нам стабільно перевиконувати завдання з мобілізації основних бюджетоутворюючих платежів. А фінансовий ефект нашої роботи – плюс 455 мільйонів гривень до бюджетів громад проти минулорічних надходжень», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів