Поділитись:

Які новинки покажуть цього тижня у Multiplex (відео)*

Середа, 07 серпня 2019, 18:18
Які новинки покажуть цього тижня у Multiplex (відео)*

Цього тижня у кінотеатрі Multiplex, що у РЦ «Промінь», покажуть нові фільми.

«Страшні історії для розповіді в темряві»:

Жанр: Жахи

Сюжет розгортається навколо групи підлітків, що вторглися у старий занедбаний будинок. Вони виносять звідти стару книгу зі страшними історіями, які починають втілюватися в реальність. Найжахливіше – в книзі з'являються імена дітей, яким належить зіткнутися зі своїми страхами віч-на-віч.

«Королеви криміналу»:

Жанр: Трилер, драма

«Королеви криміналу» – це історія про трьох домогосподарок. 1978 рік. Кеті (Мелісса МакКарті), Клер (Елізабет Мосс) і Рубі (Тіффані Хеддіш) живуть у нью-йоркському районі, який ще називають «Пекельна кухня». Одного разу їхніх чоловіків-бандитів ФБР запроторює до в’язниці. Залишившись сам на сам зі своїми проблемами, жінки беруть керівництво ірландською мафією у власні руки і тепер завідують усім: від рекету до прибирання конкурентів...у прямому сенсі слова. Тепер вони головні на районі.

«Angry Birds у кіно 2»:

Жанр: Пригоди, анімація

На пташок та свиней чекають карколомні пригоди та випробування в новій анімаційній комедії «Angry Birds у кіно 2»! Коли на їхньому шляху виникає нова загроза, запеклим ворогам доведеться стати друзями і поборотися за долю своїх островів.

«BTS: Bring the Soul. The Movie»:

Жанр: Документальний, концерт

Після свого знакового туру «Love Yourself» BTS тріумфально повертається на екрани кінотеатрів у «BTS: Bring the Soul. The Movie». Тепер група, яка сяє яскравіше сценічного світла, запрошує нас за лаштунки. На наступний день після заключного концерту європейського туру на одному з паризьких дахів
учасники BTS діляться своїми особистими історіями і враженнями від нових міст і виступів перед тисячами ARMY по всьому світу. Заглянути в світ BTS поза сценою, підслухати дискусії учасників в перервах між концертами – таку кінематографічну подію неможливо пропустити. Подорож BTS триває!

Надрукувати
мітки:
коментарів