Поділитись:

Розумні міста: Волинь запрошують взяти участь у конкурсі

Середа, 07 серпня 2019, 17:14

Серед українських міст оголошено конкурс «SMART МІСТО 2019». Заявку на участь у ньому можна подати до 15 вересня.

Своїми здобутками можуть поділитися і волинські міста та позмагатися за перемогу у п’яти номінаціях, представивши успішні проекти реалізовані протягом року, – повідомляє регіональне відділення Асоціації міст України. 

Kyiv Smart City Forum 2019 – одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах. Форум присвячений популяризації впровадження інноваційних рішень у містах. Його мета – привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими і світовими практиками та реальними кейсами.

Серед гостей заходу – досвідчені фахівці та експерти з України та Європи у сфері розбудови міста та впровадження сучасних smart-технологій, представники бізнесу та міської влади, вендори, архітектори, лідери думок та урбаністи.

У конкурсі «SMART МІСТО 2019» переможців визначатимуть у п’яти
номінаціях:

  • Відкрите інноваційне місто – за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій.
  • Найкраща транспортна модель міста – за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури.
  • Найкомфортніше місто для життя – за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення.
  • Місто стартапів – за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору.
  • Екологічно відповідальне місто – за використання розумних технологій для захисту та міської екосистеми.

Експертне журі проаналізує всі конкурсні заявки та визначить найуспішніші проекти у своїх номінаціях. Переможців «SMART МІСТО 2019» нагородять 1 жовтня під час офіційного відкриття Kyiv Smart City Forum 2019.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів