Поділитись:

Із героєм нової книги Кідрука можна буде поспілкуватися у чаті

Вівторок, 06 серпня 2019, 14:00
Із героєм нової книги Кідрука можна буде поспілкуватися у чаті

Найоригінальнішою фішкою в мобільному додатку до роману Макса Кідрука "Доки світло не згасне назавжди" буде можливість поспілкуватися з одним із героїв книги.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook сам письменник. 

Із його слів, посилання у тексті вестиме на чат із персонажем. 

"Роман надасть відповіді на частину запитань, решту ви зможете поставити героєві особисто: де ти?.. що ти відчуваєш?.. що відбувається довкола тебе?.. І він не просто відповість, а навіть – якщо дуже попросите – покаже вам відео", – розповів Макс Кідрук. 

Як відомо, мобільний додаток до книги розробляє українська ІТ-компанія "Ideil", він з'явиться на Google Play та App Store на початку вересня одночасно з виходом роману. Однак, зауважив Кідрук, реалізована в ньому технологія доповненої реальності має певні вимоги до девайсів: підключення до інтернету, достатньо потужний процесор, операційна система не нижче Android 7.0 або iOS 12.0 для продуктів компанії Apple.

Більше інформації буде на презентаціях роману. Замовити книгу з автографом можна за посиланням – goo.gl/A2Ew4H

Нагадаємо: із презентацію роману "Доки світло не згасне назавжди" Макс Кідрук відвідає п’ять міст Волинської області.  До слова, наразі стартувало передзамовлення роману, тож першим придбати книгу можна за посиланням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024