Поділитись:

Волинські фіскали прогнозують позитивне закінчення фінансового року

Вівторок, 06 серпня 2019, 09:38
Волинські фіскали прогнозують позитивне закінчення фінансового року

За підсумками семи місяців 2019 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 4 мільярди 631 мільйон гривень податкових платежі, які адмініструють органи ДФС.

Сума сплачених в області податків на 22,2 відсотка більше проти аналогічних показників минулого року, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

Оскільки в області ріст сплати податків до бюджетів стабільно перевищує двадцять відсотків, позитивна динаміка надходжень цілком очікувано повинна стати закономірністю у другому півріччі поточного фінансового року. 

«Ситуація зі сплатою податків відображає загальні тенденції економічного розвитку та загальної податкової культури в суспільстві.. Позитив у надходженнях – не лише кількісний, а й якісний результат діалогу фахівців ДФС з представниками соціально відповідального бізнесу, за яким щоденна праця колективу волинських фіскалів. Варто особливо відзначити, що акцент на аналітичну складову у нашій роботі та сучасний формат спілкування з бізнесом за посередництвом електронних сервісів сприяє більш продуктивній роботі і створює комфортні умови для діяльності сумлінного бізнесу», – вважає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів