Поділитись:

Луцьких бізнесменів переконливо просять сплатити податковий борг

Понеділок, 05 серпня 2019, 21:02
Луцьких бізнесменів переконливо просять сплатити податковий борг

На території Луцька та Луцького району майже 6,8 тисячі суб’єктів господарювання мають податковий борг зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Закон визначає, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника, – звертають увагу в Луцькому управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Представники бізнесу повинні врахувати, що у разі виявлення своєчасно не сплачених сум страхових внесків кожен зобов'язаний самостійно обчислити ці внески і сплатити їх з нарахуванням пені в порядку і розмірах, визначених законом.

ДФС надсилає платникам єдиного внеску, які мають недоїмку, вимогу про її сплату. Вимога органу ДФС або рішення суду щодо стягнення суми недоїмки виконується державною виконавчою службою в порядку, встановленому Законом України «Про виконавче провадження».

В Головному управлінні ДФС у Волинській області особливо акцентують увагу платників на такому: на підставі ст.6 Закону України «Про порядок виїзду з України та в’їзду в Україну громадян України» до суду надсилаються подання про заборону виїзду боржників за кордон, як засіб забезпечення належного виконання вимог сплати боргу.

З переліком боржників можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів