Поділитись:

«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)

Неділя, 04 серпня 2019, 06:54
«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)

На «Бандерштаті» зв’язали нетверезого чоловіка, який хотів потрапити на територію фестивалю.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, у п’ятницю, 2 серпня, у селі Рованці Луцького району стартував фестиваль українського духу «Бандерштат-2019».

Показово, що на час проведення фестивалю у деяких торговельних об'єктах міста Луцька заборонили торгівлю алкоголем. 

У другий день «Бандерштату» в суботу, 3 серпня, чоловік в стані сильного алкогольного сп’яніння "заривався" до охоронців.

Як розповіли охоронці, чоловік намагався пройти на територію фестивалю. Оскільки «Бандерштат» – безалкогольний захід, на територію п'яного хулігана не пустили.

Охорона фестивалю пояснила чоловіку, що на фестиваль його не пустять. Той почав нецензурно виражатися і лізти до них з кулаками.

Після цього дебошира відвели зі входу на територію «Бандерштат». На чоловіка одягли кайданки і стали чекати правоохоронців.

«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)«Заривався» до охорони: на «Бандерштаті» зв'язали п'яного дебошира (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Бандерштаті" чоловіку стало зле (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів