Поділитись:

На Волині трьох селян покарали за спалювання стерні (фото)

Неділя, 04 серпня 2019, 04:35
На Волині трьох селян покарали за спалювання стерні (фото)

2 серпня співробітники ДСНС спільно з представниками екологічної інспекції та журналістами провели інформаційний рейд у місцях збирання врожаю в Іваничівському районі. Під час рейду рятувальники виявили трьох паліїв післяжнивних залишків.

Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники провели інструктажі з працівниками фермерського господарства «Велес-М» у селі Грибовиця, СВК «Перемога» в селі Радовичі, під час яких нагадали вимоги пожежної безпеки під час жнив та оглянули протипожежний інвентар на зернозбиральній техніці.

Під час проведення рейду працівники ДСНС нагадали громадянам, що основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів, а також випалювання стерні та післяжнивних залишків.

Інформуючи власників земляних ділянок у селі Біличі та Заболотці про вимоги пожежної безпеки під час жнив, рейдова група застерегла від спалювання стерні та післяжнивних залишків, а також нагадала про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

Під час рейду було виявлено 3 громадян які спалювали післяжнивні залишки й за такі дії були притягнені до адміністративної відповідальності за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На Волині трьох селян покарали за спалювання стерні (фото)На Волині трьох селян покарали за спалювання стерні (фото)На Волині трьох селян покарали за спалювання стерні (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів