Поділитись:

Чому «Промінь» відмовився від концерту у свій день народження та що буде замість нього*

Понеділок, 05 серпня 2019, 17:40

24 серпня розважальний центр «Промінь» святкуватиме свою 2-гу річницю. Цього року комплекс відмовився від гучного святкування з концертом та феєрверком.

Чому, який формат обрав «Промінь» та навіщо?

«Думаючи з командою, що б то таке зробити на річницю, прийшли до думки, що ми не хочемо робити типову для Луцька гулянку. Ми можемо більше! За останній рік наша команда стала дотичною до багатьох соціальних та благодійних проектів: еко-фест «Zero Waste» на підтримку екології та просування життя у стилі нуль відходів, фестиваль для безпритульних тварин КП «Ласка», співпраця з благодійним фондом «Серце до серця». Ще з першого фесту ми відчули оту «точку неповернення». На нашу річницю ми усвідомлено обрали важку та ризиковану тему. Тему екології, особистої відповідальності, тему свідомого життя. Кожен з нас є свідком та винуватцем того, що зовсім скоро опинимось у звалищі, звалищі свого ж сміття. Ще трохи – і ми не зможемо бачити прекрасне навколо», – розповіла  команда РЦ «Промінь.

Розважальний центр «Промінь» долучається до екологічної ініціативи гурту «Онука» – #EcoStrum (деталі тут: https://strum.onuka.ua/uk) на підтримку громадського проекту «Україна без сміття».

Тож 24 серпня РЦ «Промінь» організує екологічний фестиваль #EcoStrumFest, де влаштує не лише яскраві розваги та цікаві локації, а й підніме важливі питання. На фестивалі облаштують ярмарок екотоварів відомих всеукраїнських магазинів, зону з корисними лекціями, дитячу зону з цікавими розвагами, різними перформенсами та інсталяціями і ще багато сюрпризів, про які комплекс повідомить згодом.

Надрукувати
мітки:
коментарів