Поділитись:

Зеленський прокоментував звільнення Богдана

П'ятниця, 02 серпня 2019, 14:32
Зеленський прокоментував звільнення Богдана

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що таку саму заяву на звільнення, яку написав керівник Офісу президента Андрій Богдан, написали "всі у його команді".

Те, що така заява таки була, він підтвердив журналістам в Івано-Франківську, – пише Українська правда. 

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", –прокоментував Зеленський. 

Андрій Богдан, своєю чергою, зазначив, що писав заяву, бо усі писали.

"Як вона з’явилася в інтернеті, не знаю. Може, журналісти-розслідувачі, може, СБУ, може, провокація спецслужб", – розповів він. 

Президент Зеленський зазначив, що за потреби може показати заяви на звільнення від інших членів його команди.

В Офісі президента розповіли, що проти Богдана готують кампанію. Тому він "не хотів, аби Володимир Зеленський переймався через дружбу, і хотів показати, що не тримається за посаду". 

"Наше командне рішення наступне: всі зами Офісу президента пишуть заяви без дати і дають президенту. Ми хочемо показати, що особисті відносини з президентом не впливатимуть на його рішення. Раптом що йому лишиться тільки поставити дату", – цитує джерело Українська правда. 

Нагадаємо, 21 травня Андрій Богдан очолив Адміністрацію президента Володимира Зеленського. 20 червня президент України створив замість АП Офіс президента і затвердив його структуру. Вже 25 червня глава держави призначив Андрія Богдана керівником Офісу президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів