Поділитись:

"Луцькводоканал" може осучаснити систему водопостачання за гроші ЄС

Четвер, 26 травня 2016, 12:51

КП "Луцькводоканал" має можливість за залучені кошти Європейського інвестиційного банку здійснити модернізацію системи водопостачання.

Депутати надали дозвіл "Луцькводоканалу" на підписання відповідних документів для участі у проекті програми розвитку муніципальної інфраструктури України. Цей проект рішення вони розглядали 25 травня на сесії Луцькради.

"Відповідним проектом передбачається здійснити модернізацію системи водопостачання та водовідведення у Луцьку та реконструкцію очисних споруд", – пояснив депутатам директор департаменту економічної політики Олександр Озінович.

Депутати підтримали проект рішення. Це означає, що "Луцькводоканал" візьме участь у проекті "Програма розвитку муніципальної інфраструктури України" шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених фінансовою угодою щодо проекту для фінансування субпроекту "Модернізація системи водопостачання та водовідведення м. Луцька". Цей проект передбачає модернізацію технологічної системи водопідготовки, реконструкцію каналізаційних очисних споруд Луцька та заміну зношеного технологічного транспорту та техніки на нову.

Надрукувати
мітки:
коментарів