Поділитись:

Головний патрульний Волині на "Бандерштаті" розповість усе про службу

Середа, 31 липня 2019, 12:52
Головний патрульний Волині на «Бандерштаті» розповість усе про службу

Начальник УПП у Волинській області Андрій Крутень проведе гутірку на тему "Права та обов’язки громадян крізь призму служби в патрульній поліції".

Про це повідомили на сторінці фестивалю "Бандрештат". 

Андрій Крутень працює в патрульній поліції від початку запуску цієї служби у Рівному, відразу був призначений командиром роти, згодом заступником начальника, а з 7 червня 2019 року очолив Патрульну поліцію Волині. Як професійний юрист Андрій Крутень знає всі ази законодавства, пов’язані з поліцією і не тільки. Під час гутірки він говоритиме не лише про права людей, а й про їхні обов’язки як громадян України. Також поділиться власним життєвим та професійним досвідом.

Загалом розкаже про те, чому служба у патрульній поліції – не лише складна, а й важлива та почесна, як зробити наші міста й села більш безпечними та чи зріс рівень довіри людей до поліції в останні роки.

Крім того, зробить особливе звернення до бандерштатівців та подарує сувеніри найактивнішим учасникам розмови. 

Усі гості гутірки зможуть почути з перших уст про цікаві випадки зі служби та дізнатися, як зберігати оптимізм в час реформ та перемін, що дуже важливо для кожного з нас.
Як поводитись, коли вас зупинив поліцейський? Що робити, якщо стали свідком порушення чи злочину? Чому розмова по мобільному за кермом – це не "звичайне порушення"? Чому важливо погоджуватися бути свідком, коли оформляють нетверезого водія? І якщо не патрульна поліція, то хто врешті має ремонтувати наші дороги?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024