Поділитись:

На Волині задоволені збором податків

Середа, 31 липня 2019, 09:36

Динаміка податкових надходжень на Волині протягом першого півріччя 2019 року випереджає економічні галузеві показники області та рівень інфляції.

Про це учасників засідання Громадсько-консультативної ради платників податків при ГУ ДФС у Волинській області поінформувала керівник волинських фіскалів Світлана Савчук.

«Індекс промислового виробництва в області протягом п’яти місяців становив 96,9%, ріст обороту роздрібної торгівлі – 110,7%, індекс споживчих цін – 100,5%. За перше півріччя цього року до бюджетів усіх рівнів на Волині зібрано 4 мільярди гривень податкових платежів, а це на 22,9 відсотка більше проти аналогічного періоду торік. Отож, загалом позитивна динаміка нині є визначальною в мобілізації надходжень до держбюджету та бюджетів громад», – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

За таким ростом – системна і якісна робота колективу волинських фіскалів, які забезпечують ефективний процес адміністрування податків і конструктивний діалог з платниками податків, – констатувала очільник ГУ ДФС в області.

«Як і будь-яка інша діяльність, наша робота з платниками податків має свою специфіку та особливості. Досить часто позиція громадських активістів може слугувати переконливим аргументом для платника не ігнорувати свій конституційний обов’язок. Тому фахівці ДФС завжди готові до діалогу з представниками громадськості, якщо таке спілкування приноситиме користь державі та громадам», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів