Поділитись:

У Луцьку на комунальних підприємствах списуватимуть зношене майно

Четвер, 26 травня 2016, 08:19
У Луцьку на комунальних підприємствах списуватимуть зношене майно

Депутатам запропонували затвердити єдине положення про списання майна на комунальних підприємствах та бюджетних установах Луцька.

Вже три комунальні підприємства хочуть здійснювати списання основних засобів. Про це розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович 25 травня на засіданні сесії луцької міської ради.

"У зв'язку із передачею повноважень щодо розгляду та підготовки документів для надання дозволу на списання основних засобів відділу управлінням майном міської комунальної власності та задля встановлення єдиного порядку отримання дозволу (погодження) на списання майна комунальної власності, виникла необхідність затвердити єдине положення для усіх підприємств, установ, організацій та закладів комунальної власності, в тому числі бюджетних", пояснив Олександр Озінович.

Він наголосив на тому, що списання основних засобів, які вартують більше 10 тисяч гривень, погоджуватимуть під час сесії міськради.

Виконком надаватиме дозвіл на списання засобів вартістю від 5 до 10 тисяч гривень, а відділ управління майном міської комунальної власності буде давати погодження на списання матеріалів, які мають стовідсоткове зношення і їхня вартість не перевищує 5-ти тисяч гривень.

Депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів