Поділитись:

Кримінал через сморід у Луцьку: розслідування триває

Вівторок, 30 липня 2019, 12:15
Кримінал через сморід у Луцьку: розслідування триває

Луцька міська рада ще 3 липня звернулася до прокуратури Волинської області з приводу вчинення кримінального правопорушення у сфері охорони атмосферного повітря. Зокрема йшлося про масові зверненнями лучан зі скаргами на жахливий сморід, погіршення стану здоров’я та нестерпні умови життя і праці.

Про це інформує Луцька міська рада. 

Луцька місцева прокуратура повідомила про проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні. Йдеться про злочини щодо забруднення земель, що створило небезпеку для життя, здоров’я людей та довкілля, а також забруднення та зміни природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров’я людей та для довкілля речовинами, відходами та іншими матеріалами промислового виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, що створює небезпеку для життя, здоров’я людей та довкілля м. Луцька та наближених до нього населених пунктів, шляхом зливу забруднюючих речовин, відходів та інших матеріалів в каналізаційну мережу міста Луцька та поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі для забезпечення повного та всебічного розслідування кримінального правопорушення, з’ясування усіх важливих обставин його вчинення та ухвалення законного кінцевого рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів