Поділитись:

"Нова Пошта" відкриває власні поштомати

Четвер, 26 травня 2016, 21:27
«Нова Пошта» відкриває власні поштомати

Компанія "Нова пошта" почала розвивати власну мережу поштоматів. У найближчі місяці планується встановити до 50 точок у містах України.

Перші власні поштомати компанія відкрила у столиці. Вони розташовані у торговельних центрах Києва – ТРЦ "Глобус", 2 лінія (Майдан Незалежності, 1) та ТЦ "Печерський" (вул. Суворова, 4), – повідомили у прес-службі поштової організації.

Обидва поштомати працюють цілодобово, тож клієнти компанії можуть отримувати відправлення в будь-який зручний для них час. Наразі в цих поштоматах можна отримати оплачені відправником посилки, але вже найближчим часом планується забезпечити клієнтам можливість оплачувати посилку самостійно через поштомат. Крім того, до кінця 2016 року в компанії планують реалізувати опцію самостійного завантаження клієнтами посилок у поштомат.

"Формат автоматизованої експрес-доставки набуває популярності в Україні в тому числі завдяки "Нова пошта". Ми прагнемо, щоб контакт із компанією відбувався так, як зручно клієнтам. Цілодобовий доступ, відсутність потреби йти до відділення, можливість вільно планувати свій час – впевнений, що вони оцінять всі ці переваги. Впродовж цього року ми плануємо розширити мережу, відкривши близько 200 власних поштоматів в обласних центрах України", - прокоментував директор з розвитку "Нова пошта" Максим Рабінович.

На даний час мережа поштоматів "Нова пошта" складається з понад 1400 пунктів, що працюють у партнерських мережах "Приватбанку" та "InPost 24/7" по всій Україні.

Партнером "Нова пошта" у пілотному проекті зі встановлення власних поштоматів виступила компанія "Реноме-Смарт".

Довідка: поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки.

Надрукувати
мітки:
коментарів