Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)

Субота, 27 липня 2019, 04:09

Лучанам черговий раз нагадують, що незаконна реклама, розміщена на деревах та елементах контактної мережі, карається штрафом.

Про це йдеться у дописі на сторінці КП "Луцькреклама" у Facebook.

"Звертаємося до лучан та гостей нашого міста, усіх, кому не байдужий зовнішній вигляд вулиць та дворів Луцька. Ця проблема не нова і далеко не остання у сфері зовнішньої реклами в нашому місті, але останнім часом стає все більш актуальною. Це – реклама на елементах контактної мережі та деревах.

Інформуємо усіх: будь-яка реклама (так звані "вказівники" – теж зовнішня реклама) на деревах забороняється і карається штрафом. 

Що стосується реклами на опорах контактної мережі та освітлення. Згідно з доповненням Статті 8 Закону України "Про рекламу" від 03.07.2018, вона теж є незаконною. Проте рекламні засоби, що отримали дозвіл на розміщення до 03.07.2018 мають право розміщуватися до кінця терміну дії дозволу, якщо відповідають технічним вимогам", – йдеться у дописі

КП "Луцькреклама" також просить небайдужих лучан повідомляти про місця розташування подібних засобів реклами, щоб якнайшвидше усунути подібне рекламне сміття з вулиць та дворів нашого міста.

Писати можна у повідомлення, прикріпивши фото, прямо на сторінку комунального підприємства у Facebook або на електронну пошту lutskreklama.kp@gmail.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 230 метрів від входу: біля луцької школи рекламують алкоголь (відео)