Поділитись:

Монополія – це погано, має бути здорова конкуренція, – Тарас Шкітер про ситуацію у ВР (відео)

П'ятниця, 26 липня 2019, 15:40
Монополія – це погано, має бути здорова конкуренція, – Тарас Шкітер про ситуацію у ВР (відео)

Журналіст і співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер вважає, що монополія на владу – це не надто хороше явище, адже головним рушієм має бути конкуренція.

Про це він сказав під час прямого ефіру головного на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» на 12 каналі.

«Дуже погано, коли немає запобіжника у вигляді інших фракцій, які б формували коаліцію. Якщо пригадати минулий парламент, коли експрезидент Петро Порошенко формував її з «Батьківщини», «Самопомочі», «Народного фронту», то були й конфлікти з Арсенієм Яценюком, Юлією Тимошенко, Андрієм Садовим. Вихід однієї партії з фракції впливав на політичну кон’юнктуру і прийняття рішень», – вважає журналіст.

Він також пригадав, якими були наслідки, коли Арсенія Яценюка виносили з-за трибуни.

«Цього зараз не буде. Адже є 253 депутати, які будуть за все відповідати. Не буде запобіжника, і, я вважаю, що це погано. Монополію у будь якій сфері, я вважаю, поганим, адже має бути здорова конкуренція. Її сьогодні у вищих ешелонах влади не буде. Буде монополія на владу, і, я сподіваюся і вірю, що новобраний президент і парламент зроблять всі реформи. Я б дуже хотів у це вірити, але, що з цього вийде, ми побачимо», – прокоментував Тарас Шкітер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У «Протилежному Погляді» розповіли, хто може стати головою Волинської облради 

Надрукувати
мітки:
коментарів