Поділитись:

Український виборець веде себе прогнозовано, – Ігор Алексєєв (відео)

Субота, 27 липня 2019, 12:30
Український виборець веде себе прогнозовано, – Ігор Алексєєв (відео)

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Ігор Алексєєв розповів про свої враження від результатів виборів до Верховної Ради.

Свою думку він висловив 25 липня під час прямого ефіру головного на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» на 12 каналі.

«Із сюрпризом, думаю, не склалося, бо, у великій мірі, все було прогнозовано після президентських виборів. Тому вау-ефектів не відбулося. Мій прогноз був 235-232 (депутати від «Слуги народу» - ред.), я помилився на 20 голосів. Я довго займаюся політикою, приблизно 15 років, і наш виборець веде себе доволі прогнозовано», – зауважив Ігор Алексєєв.

Також додав, що із 1991 року можна вибудувати синусоїду із злетів і падінь.

«Ми підійшли до історичного етапу, коли знову народ віддав перевагу. На цей раз пік вийшов набагато більшим. Вперше в історії України, коли президент отримав 73 % і його партія стала абсолютним домінантом у Верховній Раді. Є прогнози деяких експертів, з якими я схильний погодитися: при певних рухах (кулуарних, відкритих, закритих) «Слуга народу» може здобути і конституційну більшість. Гіпотетично вони можуть здобути 300 голосів», – прокоментував член виконкому.

Та зауважив, що не знає, чи це добре, чи погано.

«Я прибічник жорсткої вертикалі влади і переконаний, що демократія в її первинній формі не для слов’ян. Ми психологічно влаштовані таким чином, що всю історію існування слов’ян, у нас була жорстка вертикаль влади», – підсумував Ігор Алексєєв.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів