Поділитись:

На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)

Четвер, 25 липня 2019, 14:00
На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)

У Луцьку відбулися обласні змагання за звання кращої ланки газодимозахисної служби. 

Участь у змаганнях узяли 20 команд. Боротьба за звання найкращої ланки ГДЗС відбувалася 24 липня у два етапи. На першому етапі змагань, що пройшли на базі спортивного комплексу управління ДСНС України у Волинській області, учасники склали тестові завдання з теоретичної підготовки. Крім того, демонстрували практичні навики під час виконання вправи з рятування потерпілого з четвертого поверху навчальної вежі, – інформує пресслужба відомства. 

У другому завершальному етапі змагань, що відбулися на базi газодимозахисної служби централізованого типу м. Луцька, бійці ДСНС виконали вправу з рятування імітованого потерпілого з приміщень теплодимокамери.

На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)На Волині обрали кращу газодимозахисну службу  (фото, відео)

У підсумку кращою ланкою газодимозахисної служби стала команда 25-ї ДПРЧ  1 ДПРЗ УДСНС України у Волинській області. Друге місце виборола команда 1-ї ДПРЧ з Луцька, а  бронзу вибороли рятувальники  4-ї ДПРЧ міста Ковеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь перемогла в чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів