Поділитись:

П’яні, зі зброєю, без документів: патрульні ловили водіїв-порушників (фото)

Четвер, 25 липня 2019, 10:15

За ніч у Луцьку патрульні зупинили чимало водіїв-порушників. Серед них були п'яні, без документів, зі зброєю, а ще один пропонував патрульних хабар.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у Facebook. 

Першим повідомленням для екіпажу у складі поліцейських Аліни та Олександра став виклик про ДТП на вулиці Конякіна. Тут водій Ford на іноземній реєстрації протаранив паркан парковки, поблизу ресторану. Сам чоловік зазнав ушкоджень, тож його госпіталізували. Та це не вплинуло на оформлення адміністративних матеріалів на винуватця. Патрульні встановили, що той був у стані сп’яніння, тож на нього склали відповідний протокол та винесли постанову, оскільки їхав без належних документів.

Згодом цей же екіпаж виявив ще один автомобіль-порушник на проспекті Відродження. У водія також були ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка. Крім того, у нього виявили зброю із набоями. На винуватця оформили необхідний протокол.

Через кілька годин інший екіпаж патрульних отримав орієнтування про нетверезого водія. Його зупинили на вулиці Єршова. Почервоніння обличчя, запах алкоголю з порожнини рота, нечітка хода свідчили, що особа в стані сп’яніння. Згодом відповідний висновок про це видав і лікар наркологічного диспансеру. Патрульні встановили, що цьогоріч водій уже двічі притягувався до відповідальності за керування нетверезим. Цього разу на нього оформили протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП. Також винесли кілька постанов, оскільки з документами було не все гаразд.

А на завершення – історія від командира 4-ї роти, Дмитра Ліпчука, який знову відмовився від неправомірної вигоди від нетверезого водія. Підозрілий транспортний засіб Дмитро з напарником помітили на вулиці Львівській і подали сигнал про зупинку. Однак водій не зреагував і почав утікати. Згодом був заблокований службовим автомобілем. У нього були явні ознаки сп’яніння, та проходити перевірку відмовився. Порушник почав наполягати, аби на нього не складали протокол за грошову винагороду. Попередження про кримінальну відповідальність за таку пропозицію не подіяли. Чоловік поклав у свій паспорт 200 доларів і передав інспектору, аби уникнути відповідальності. Після такого був затриманий. На нього патрульні склали відповідні протоколи. Також працювала слідчо-оперативна група: нині особі загрожує ще й кримінальна відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів