Поділитись:

Богдан просить Кабмін звільнити Кличка

Середа, 24 липня 2019, 13:15
Богдан просить Кабмін звільнити Кличка

Глава Офісу Президента України Андрій Богдан звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням звільнити голову КМДА Віталія Кличка.

Про це пише "24 канал".

Андрій Богдан скерував лист, адресований міністру Кабінету Міністрів Олександру Саєнку. Саєнко підтвердив "24 каналу" факт отримання листа від Офісу Президента.

"Так, подання Богдана до нас надійшлоТепер ми маємо опрацювати все у встановленому порядку. Рішення може бути після розгляду цього подання на одному з наступних засідань Уряду", – пояснив міністр Саєнко.

У листі Андрій Богдан зазначає: Конституція України передбачає, що голови місцевих державних адміністрацій призначає на посаду і звільняє з неї президент України за поданням Кабміну.

А закон "Про місцеві державні адміністрації" каже, що такі посадовці працюють доти, доки новообраний президент не призначить нових.

Зважаючи на це, Офіс Президент просить Кабмін внести подання "щодо звільнення Кличка Віталія Володимировича з посади голови Київської міської державної адміністрації".

Богдан просить Кабмін звільнити Кличка

Натомість у Кличка інформацію наразі не коментують. Прес-секретар міського голови Києва Оксана Зінов'єва пояснила, що до КМДА жодного листа чи повідомлення про нього не отримувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 


 

Надрукувати
мітки:
коментарів