Поділитись:

На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)

Середа, 24 липня 2019, 06:45
На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)

У селі Красний Бір Шацького району, учора, 23 липня, локалізували пожежу, яка виникла через підпал сухої трави. 

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На жаль, незважаючи на оперативну реакцію лісівників та районного підрозділу ДСНС, два приватні житлові обійстя врятувати не вдалося.

У суху теплу погоду підпалена трава зайнялася дуже швидко, вогонь миттєво перейшов на будівлі. Вщент згоріли і самі будинки, і господарські споруди.

Власників будинків у час пожежі на місці не було.

Лісівники та рятувальники гасили вогонь і з допомогою машин, і вручну. Територію, вражену полум’ям, з усіх сторін оборали мінсмугами. Адже саме село оточене лісом, тож наслідки могли бути страшними.

На місці працювали правоохоронці. Тривають слідчі дії.

Ймовірно, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем – у той період, коли в районах Волині оголошено найвищий клас пожежної небезпеки. І такі втрати сталися через чиюсь недбалість, за що винним доведеться понести покарання.

На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)На Волині через спалювання сухої трави згоріли дві хати (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку біля ЦУМу загорівся будинок (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів