Поділитись:

Скільки коштують кавуни і дині на луцькому ринку

Вівторок, 23 липня 2019, 17:00

Щойно кавуни з’явилися на прилавках луцьких ринків – їхня ціна була в середньому 15-16 гривень, дині – 25 грн. Сьогодні вартість солодких корисних ягід знизилася практично вдвічі.

ІА «Конкурент» поспілкувався з продавцями на Старому ринку.

Гюсейн Алієв продає херсонські кавуни за ціною 8,99 грн за кілограм, херсонські дині – 19,99 грн. Каже, що ранні кавуни дуже смачні, солодкі. Грунтовий кавун з’явиться уже на початку серпня.

Гюсейн АлієвГюсейн Алієв

«Проте ці кавуни уже будуть не такі смачні. У людей чомусь такий стереотип, що ранніми кавунами вони обов’язково труяться. Знаєте, вони ще їх не купують, а вже отруїлися. А я пам’ятаю випадок: одна вагітна жінка кілька разів на тиждень купувала у мене четвертинки кавуна. До неї підходить старша жінка і каже: «Навіщо ви так рано купуєте кавуни? Ви ж втравитесь». На що вагітна відповіла: «Ви травіться, а я посмакую», – розповідає Гюсейн Алієв.

Стверджує, що за результатами аналізів, ягоди – повністю без нітратів.

Продавчиня Мирослава кавуни і дині продає також херсонські і за такою ж ціною. Каже, що одеські будуть дещо не такі на смак. Тому, щоб по-справжньому відчути солодкий смак і отримати користь, ліпше купувати херсонські. 

На всьому ринку ціна на кавуни однакова, дині можна знайти на 1 гривню дешевші – 18,99 грн. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські чорниці: скільки коштують і чи безпечні (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів