Поділитись:

П’яний водій просив луцьких патрульних вирішити питання "по-людськи" (фото, відео)

Вівторок, 23 липня 2019, 12:00
П’яний водій просив луцьких патрульних вирішити питання «по-людськи» (фото, відео)

У Луцьку п'яний водій намагався відкупитися у патрульних від відповідальності. 

Інцидент стався у ніч на 23 липня на вулиці Глушець. Патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні в нього помітили ознаки сп’яніння: це підтвердила й перевірка при двох свідках – 2, 21 проміле, – інформує патрульна поліція Волині у Facebook. 

Чоловік, 27-річний житель села Лаврів, спочатку не визнавав, що керував саме він, у дискусію з поліцейськими "включилася" і чимала група підтримки, представниці якої знімали все на свої мобільні телефони і намагалися заперечити дії патрульних.

П’яний водій просив луцьких патрульних вирішити питання «по-людськи» (фото, відео)

Під час складання адмінматеріалів винуватець запропонував інспекторам неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, аби його не притягували до відповідальності. Після кількаразових попереджень про кримінальну відповідальність за такі дії він не вгамувався і наполягав на своєму. Говорив звичні речі: що так буде "по-людськи", що "всі ми люди", що вдома "маленька дитина". 

Інспеткори 25-річний Святослав та 26-річний Сергій відмовилися від хабара і на місце викликали слідчо-оперативну групу для належної фіксації події. Тепер, окрім адміністративної, порушник понесе ще й кримінальну відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024