Поділитись:

На Волині пів тисячі хат залишаться без газу на 4 дні

Понеділок, 22 липня 2019, 22:14
На Волині пів тисячі хат залишаться без газу на 4 дні

У селі Жиричі Ратнівського району з 23 до 26 липня спеціалісти АТ “Волиньгаз” запланували ремонтні роботи на газових мережах.

Про це повідомляє прес-служба "Волиньгазу".

Як йдеться в повідомленні, у зв’язку з ремонтними роботами з 09:00 год 23 липня до 16:00 год 26 липня в селі тимчасово припинять газопостачання.

У ході робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків, а також проводитиметься заміна газорегулюючого обладнання у відповідності  до затвердженого Плану розвитку “Волиньгаз”. Проведення таких робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

"Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!", – застерігають у "Волиньгазі".

Відновлення газопостачання 583 споживачам газу відбудеться 26 липня 2019 року, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут".  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За пів року обсяги споживання газу на Волині зменшились на 21%

Надрукувати
мітки:
коментарів