Показали, як нині на Волині ремонтують дороги (фото)

П'ятниця, 19 липня 2019, 16:31

Тривають роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття на автошляхах державного значення, що проходять територією Волинської області.

Про це повідомили на сайті Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Зокрема, на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин підрядним підприємством ТзОВ «ТРАНС ЛАЙН ГРУП» виконуються роботи із заливки деформаційних швів дорожнього покриття.

На ділянці км 99 – км 110 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється фрезерування нерівностей проїзної частини. Такі ж роботи, а також розробку пучин, підрядне підприємство ДП «Волинський облавтодор» виконує на автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на відрізку від км 165 до км 168.

Окрім того, на дорогах державного значення Волині продовжуються роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття (ямковий ремонт).

Виконуються й інші роботи з експлуатаційного утримання автошляхів – обкошування узбіч, фарбування сигнальних стовпчиків, заміна дорожніх знаків тощо.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає бути максимально уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: