Поділитись:

Бізнес в квадраті: скільки можна заробити на комерційній нерухомості*

П'ятниця, 19 липня 2019, 13:00
Бізнес в квадраті: скільки можна заробити на комерційній нерухомості*

Шукаєте альтернативу депозитам? Подумайте про інвестиції в нерухомість!

Прибуткова нерухомість знову в тренді. Експерти вважають, що, вклавши гроші в квадратні метри, можна непогано заробляти на здачі в оренду. Середній розмір прибутку – до 10 % річних, що вдвічі більше, ніж найщедріші відсотки банківських валютних депозитів.

Добре заробити можна на різних об'єктах – житлові квартири, торгівельні та комерційні площі. Головне – розуміти потреби цільової аудиторії, з якою плануєш працювати.

З ростом малого та середнього бізнесу сьогодні є потреба у приміщеннях для розміщення бізнесу. Йдеться про комерційну нерухомість. Підвищеним попитом в потенційних орендарів користуються об'єкти в центрі з фасадними приміщеннями, де великий людино- та автотрафік. Їх готові знімати під магазини, салони краси, ресторани, шоу-руми (до речі, в шоу-руми зараз активно переростають інтернет-магазини). Попит великий, тому ставки ростуть.

Купити нерухомість на стадії будівництва найвигідніше. Ризики таких інвестицій мінімальні, можна спробувати свої сили у веденні бізнесу, можна – здати в оренду та вести пасивний бізнес. А ще завжди можна повернути інвестиції, продавши з націнкою, тому що вартість нерухомості постійно зростає.

Переваги комерційних площ Яровиця

Найкрутіше – це, звично, локація – ідеальна для будь-якого бізнесу. Це стильний, унікальний комплекс з розкішною архітектурою, збудований за сучасними технологіями. Максимально комфортні умови для бізнесу.

  • Автономне опалення та система вентиляції і кондиціонування
  • Стартовий ремонт: керамогранітна плитка, санвузол, чистова шпаклівка стін
  • Вільне планування приміщень з можливістю поділу та об'єднання
  • Панорамні вітражі з можливістю облаштування рекламної вивіски
  • Рампа, охорона, відеонагляд

Розвивайтесь разом з Яровиця і можливості вашого бізнесу зростатимуть!

Телефон: 050 402 05 05

Надрукувати
мітки:
коментарів