Поділитись:

Лучани просять впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті Відродження – Загородня

П'ятниця, 19 липня 2019, 10:30
Лучани просять впорядкувати режим роботи світлофора на перехресті Відродження – Загородня

Лучанин у петиції вказав на проблему перехрестя Відродження – Загородня та просить відрегулювати світлофор і намалювати пішохідний перехід.

Підтримати звернення Миколи Гончарука можна підписавши петицію на сайті.

Зі слів автора петиції, проблема перехрестя Відродження – Загородня полягає у відсутності пішохідного переходу та неправильно налаштованому режимі роботи світлофора. А саме: 

  • Відсутній пішохідний перехід;
  • Розміщення світлофора блокує виїзд машин із Загородньої ліворуч;
  • Додаткова секція світлофора не має жодної потреби, тільки ускладнює рух. (Вказуючи праворуч, секція працює разом із червоним світлом, зобов'язуючи надати перевагу іншому транспорту. При цьому зустрічний транспорт за ПДР повинен дати дорогу транспорту, який рухається в зустрічному напрямку, по стрілці направо. Виникає суперечлива ситуація, коли обидва напрямки мають дати дорогу зустрічним);
  • Взагалі наявність світлофора в тому місці, без пішохідного переходу не має ніякої потреби. 

Чоловік додав, що по Загородній щодня рухаються тисячі людей. Тротуари закінчуються впираючись в дорогу і нема переходу через Відродження. Найближчий перехід – 100м в сторону дитячої лікарні.

«Незручність в тому, що саме тут потік людей найбільший і люди не хочуть давати коло більше 200 метрів, йдуть прямо через дорогу. Це місце аварійно небезпечне. Не зрозуміло, чому при такому плануванні вулиць та тротуарів тут нема переходу? Тому пропоную або створити додатково перехід, або перенести той, що знаходиться далі, на перехрестя. Людям має бути зручно, а благоустрій має створюватися першочергово для зручності та безпеки людей. 
Також прошу розглянути доцільність розміщення світлофору в цьому місці, або впорядкувати його режим так, щоб усунути вищевказані проблеми», – написав автор петиції.

До кінця збору підписів залишилося 14 днів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів