Поділитись:

У "Ягодин" приїхали європейські радники

Четвер, 18 липня 2019, 13:36

У міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ягодин" працює група європейських радників високого рівня.

Мета візиту – ознайомлення з роботою, технічним та технологічним оснащенням, рівнями синхронності процедур прикордонного та митного контролів, взаємодії з суміжною стороною, – інформує ГУ ДФС у Волинській області. 

Детальні відповіді на такі питання необхідні у межах опрацювання проекту Стратегії інтегрованого управління кордонами України, у якій митний пост "Ягодин" має вагоме значення як один із найпотужніших коридорів вантажного автомобільного сполучення з Європою. 

Щодо практичних пропозицій Волинської митниці ДФС, презентовано Інтелектуальну систему керування рухом автомобілів в МАПП "Ягодин". Вона покликана оптимізувати роботу пункту пропуску, аби позбутися морально застарілих технологічних рішень, що ґрунтуються на ручному режимі внесення інформації та її паперових носіях. Автоматизація і максимальне уникнення людського фактору в процесах переміщення автомобілів та товарів через пункт пропуску, який буде керуватися електронною системою шлагбаумів з підсистемами відеоконтролю та зчитування номерних знаків і документів, забезпечить ритмічність роботи в зоні прикордонно-митного контролю.

Також посадові особи Волинської митниці та Луцького прикордонного загону надали іноземним експертам іншу інформацію, яка їх цікавила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів