Поділитись:

80 мільйонів за чотири кілометри: як ремонтують дорогу до "Ягодина" (відео)

Четвер, 18 липня 2019, 12:12

Частину дороги до Ягодина, яку не ремонтували більше 8 років, обіцяють прокласти до кінця вересня.

Про це розповіли журналістам Сфера.ТВ у Службі автомобільних доріг області.

Після багаторічної перерви продовжили укладати частину дороги державного значення Київ-Ковель-Ягодин. 4 кілометри і 100 метрів двосмугової траси в обидві сторони ремонтують поблизу сіл Машів, Хворостів та Підгорне. Ціна питання – 80 мільйонів. Тендер на будівництво виграла фірма з Київщини – місто Бровари, саме вона ремонтувала термінал "Ф" аеропорту "Бориспіль" та нову дорогу на митному переході "Ягодин".

Зі слів головного інженера ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління № 50» Юрія Чайки, наразі заложений верхній шар щебенево-мастикового асфальту, який витравилий. Верхній шар асфальто-бетонного покриття становить 5 сантиметрів. Уже зараз почали встановлювати відбійники.

Відновили роботи у червні, до кінця вересня роботи мають завершити. Та реконструкцію цієї дороги розпочали ще 8 років тому, бо бракувало грошей.  

Загалом на ремонт доріг області з дорожнього фонду України для Волині виділили 430 мільйонів. Зі слів головного дорожника області Анатолія Посполітака, це небагато.

Серед інших доріг за ці гроші будують дорогу до пункту пропуску "Устилуг". Кажуть, що роботи затягнулися, бо доводиться викуповувати людські паї під її будівництво та навіть зносити будівлі. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів