Поділитись:

Волиняни спрямували на армію 150 мільйонів гривень

Середа, 17 липня 2019, 18:43

Упродовж першого півріччя 2019 року на Волині сплачено 149,9 мільйона гривень військового збору.

Таким чином, фінансовий внесок волинян до держбюджету для підтримки національного війська на 20,4 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року. Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«На стан мобілізації так званих зарплатних податків безпосередньо випливає позиція працедавців, на яких закон покладає обов’язок нараховувати і сплачувати до бюджету ПДФО, військовий збір, а також єдиний соціальний внесок. Динаміка надходжень цих платежів за підсумками першого півріччя 2019 року – позитивна. А це означає, що до держбюджету, місцевих скарбниць та соціальних фондів надійшло значно більше коштів, аніж торік. Зі свого боку фахівці ДФС забезпечили належний податковий супровід суб’єктів господарювання та якісне адміністрування податкових платежів», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що представники саме соціально відповідального бізнесу заслуговують на схвальну оцінку за той важливий фінансовий внесок у безпеку  держави, який роблять щомісяця, чесно сплачуючи податки.

«Більшість волинських працедавців свідомі того, як важливо наповнювати бюджет та дбати про своїх працівників, які мають право на гідну оплату праці, соціальних захист та належне пенсійне забезпечення. Зрештою саме висока податкова культура дозволяє фінансувати соціально-економічні програми та заходи з обороноздатності нашої країни», – підсумувала Світлана Савчук.

Довідково:

за підсумками січня-червня 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – 64,2 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 11,3 мільйона гривень, у м. Ковель – 9,1 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський – понад 8 мільйонів гривень військового збору, у м. Нововолинськ – понад 7 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів