Поділитись:

За погану роботу платити не будуть: на Волині будують об’їзну до кордону

Вівторок, 16 липня 2019, 18:46
За погану роботу платити не будуть: на Волині будують об’їзну до кордону

Триває реконструкція автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на км 0 + 420 – км 3 + 600. Вона пролягає до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг Волинської області.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області, – інформує Укравтодор у Facebook. 

Зі сторони КПП вже прокладено 160 метрів дороги, конструктив якої наразі передбачає земляне полотно; двошаровий нижній шар дорожньої основи зі щебенево-піщаної суміші (ЩПС) та ЩПС з додаванням 3 % цементу; нижній шар дорожнього покриття з крупнозернистого пористого асфальтобетону та середній шар з крупнозернистого щільного асфальтобетону. 

Проектною документацією передбачено влаштування верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикового матеріалу, тож ці роботи ще попереду.

Якість виконаних робіт на кожному етапі контролюється інженером технагляду та працівниками лабораторії замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, а також представниками державного підприємства "Дорожній контроль якості", без позитивного висновку якого роботи не оплачуються.

На іншій частині цього об’єкта реконструкції продовжуються роботи зі зведення земляного полотна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об’їзну дорогу до пункту пропуску "Устилуг" збудують до кінця року(фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів